Red Line Group Logo

За нас

Red Line Group

СОФИЯ

Нашият адрес е вашият адрес!

Не е необходимо да се разкарвате, защото ние ще ви посетим във вашия дом или офис. Така ще спестите време и средства и вярваме, че ще станете наши постоянни клиенти!

Кой друг предлага такова удобство?

GSM:+359 88 727 8668 E-mail:office@agent.bg

Рекламна агенция "Ред Лайн Груп" е специализирана в производство, изработка и монтаж на реклами и рекламни материали. Стремим се да осигурим надежни услуги на конкурентни цени и се отличаваме с това, че предпочитаме да работим предимно по желание на клиента. Агенцията е една от водещите в своя бранш, тъй като държи на качеството, коректността и професионализма.

Ред Лайн Груп работи с професионален екип, гарантиращ точност и качество при изпълнение на услугите ни, без териториални ограничения и с максимална гъвкавост по отношение на сроковете за предаване на готовите материали или реклами.

Посветена на целта да не предава очакванията на клиентите си, агенцията поддържа силна връзка с тях, като се стреми да им предостав уникално решение, съответстващо на техните нужди. Ние предоставяме висококачествени услуги на физически лица, малки фирми и големи корпорации.

Доверете ни се!