тенски с щампи,голямо разнообразие от цветове

Тениски с щампи

  • +359 88 727 8668

  • office@agent.bg

  • София, ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 122

Не изпълняваме поръчки които не  са потвърдени след наше обаждане по телефона!

Доставките се правят с куриерска фирма Спиди.  Доставка до адрес и офис е на една и съща цена. Ако поръчката ви е на стойност над 99 лв. и/или ползвате купон за безплатна доставка, в завършването на поръчката имате опция за безплатна доставка, която е желателно да маркирате за да не ви се начисли и стойност за доставка.Наш служител ще се свърже с вас преди да ви пратим поръчката.

Висококачествени Тениски с щампи марка „Russell“, 165gr/m2, 35% памук, 65% полиестер или FROOT OF THE LOOM165gr/m2, 100% памук. Отпечатан от нас с всоко качество и интересни щампи. За разлка от повечето друг видове тениски със щампи, тениските „Russell“ може да перете при каквато искате температура, без опасност щампите да избелеят. По-скоро тениската ще се скъса отколкото печата да избелее.
Ако желаете тениска с ваша снимка, ндапис или и двете може да изберете таква тук
Висококачествени тениски марка „Russell“, 165gr/m2, 35% памук, 65% полиестер. Отпечатан от нас с всоко качество и интересни щампи. За разлка от повечето друг видове тениски със щампи тази може да перете при каквато искате температура, без опасност цветовете да избелеят. По-скоро тениската ще се скъса отколкото цвета да избелее.

Показване на 1–24 от 26 резултата

  • 1
  • 2

Важно!


Поръчки ще бъдат изпълняване след 18.07.2024

This will close in 100 seconds