Стикери, букви и надписи за декорация на дома и офиса

Букви и надписи

  • +359 88 727 8668

  • office@agent.bg

  • София, ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 122

Доставките се правят с куриерска фирма Спиди.  Доставка до адрес и офис е на една и съща цена. Ако поръчката ви е на стойност над 49 лв. и/или ползвате купон за безплатна доставка, в завършването на поръчката имате опция за безплатна доставка, която е желателно да маркирате за да не ви се начисли и стойност за доставка.Наш служител ще се свърже с вас преди да ви пратим поръчката.

Букви и надписи от ПВЦ фолио. Картинкат на продукта показва как изглеждат всички букви от азбуката. Подходящи за залепване на стени, плоскости, стъкла, мебели и др. Сами избирате надписа, височината на буквите и цвета им. Огледално изображение се ползва за вътрешна страна на стъкло, за да е видим стикера правилно отвън. Както за вътрешно, така и за външно приложение. Ако желаете продукт който не намирате в каталога ни, моля пратете заявка и ние ще ви го изработим.

В описанието на всички стикери има видео за начина на монтаж.

Декорация за стена, декорация за дома, стикери за стена, стикери за декорация,лепенки за стена, надписи за стена, декорация за дома, декорации за дома